Célunk

Pezseg benned a góbé vér?
Néha előfordul hogy úgy érezzük csakis nekünk van igazunk, a többiek körülöttünk csak “osztják a hülyeséget”, de utólag kiderülhet, hogy mégis mi tévedtünk, csak hevességünkben képtelenek vagyunk ezt belátni és ha be is látjuk még azért sem ismerjük be, vagy kimagyarázzuk a tévedésünk. Ismerős helyzet nem?
Netán állandóan pörögni kell, mindig annyi a tennivaló, hogy saját magunkra sem jut idő?

Nyomaszt a beállt köd?
Ősszel a csíki és gyergyói medencékben besűrüsödik a levegő, beáll a nyomasztó köd és a kemény mínusz fokok télen, így legszívesebben egész nap a takaró alatt csak a tévét bámulnád. De az is előfordulhat hogy máshol élsz és mégis elkap néha a letargia, s csak úgy húz az ágy.
Akár már az emberek gondolkodásában érzheted a letargiát, pesszimizmust. Biztosan ezerszer hallottad már: "Nekünk úgy sem fog sikerülni", "Hát mi nem olyanok vagyunk"... az ilyen kijelntésekkel minden reményed össze tudják törni.

Ha bármelyiket tapasztaltad volna ezidáig életedben, van egy jó hírünk számodra, és reméljük nem veszed zokon ha azt állítjuk, létezik kiút a székely nagyfejűségből, valamint a letargikus punnyadásból.

Hogyan?
Nagyon egyszerű a válasz: meditációval, avagy belső elmélyüléssel.

Minek ez nekem?
Ha tényleg egyensúlyba és harmóniába szeretnél kerülni a környezeteddel, őszinte, örömteli napokat élni függetlenül a külső tényezőktől, emberektől, hát akkor már ezért érdemes kipróbálni, kísérletezni ezzel az egyszerű módszerrel. Ingyen van, tehát veszíteni valód nincsen.

Célunk közé tartozik az örömteli és szeretetteljes emberi kapcsolatok létrehozása, a székely családok harmonikus életvitelre ösztönzése, közösségi életmódok kialakítása, figyelmesebb, együttérző és megbocsátó életstílus elsajátítása. Röviden mindezt a belső békének nevezhetnénk.

Hisszük azt, hogy amennyiben egy városban legalább 3-4 személy komolyabban elmélyül önmagában, akkor ez már egy pozitív változást eredményez a személyek környezetében. Ezért is szeretnénk Székelyföld nevezetes városaiban sahaja meditációs tanfolyamokat, eseményeket szervezni, közösségeket alapítani, melyek hosszútávon önerőből működjenek.

Ahhoz, hogy ez megvalósuljon lelkes önkénteseket illetve partnereket keresünk Székelyudvarhely, Gyergyószentmiklós, Csíkszereda, Kovászna, Sepsiszentgyörgy, Kézdivásárhely városaiból, akik szívesen elmélyülnének a jóga meditációs állapotaiban, békéjében, örömében és aktívan résztvennének programok szervezésében.

Székelyföld
Mielőtt fejest ugranál a vízbe a legjobb, ha előbb kipróbálod a meditációt! Ehhez az alábbi két oldal egyikét ajánljuk:

Amennyiben részt szeretnél venni az iniciatíva megvalósulásában bátran vedd fel velünk a kapcsolatot,
>>> írj nekünk

Továbbá nyitottak vagyunk más szervezetek által rendezett eseményeken részt venni, például városnapokon, fesztiválok alkalmával vagy akár teaesteken, konferencián, egyéb bemutatókon.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...