[TÁBORÉLMÉNYEK] Ráczék beszámolója

A tábori élményeinkA múlt héten részt vettünk a II. Góbémeditációs táborban, Homoródfürdőn, a borvizek és a fenyveserdők hazájában.
Csodálatos környezet, lovaspark, adott volt minden, ami meditatív állapothoz segíthet, sőt a tulajdonos szerint, a panzió területén halad át egy Szent György vonal (magas energiával rendelkező terület) is.

Megvizsgáltuk a vibrációkat és tényleg érezhető volt a jelenléte.
A megérkezésünk napján ismerkedések, találkozások a barátainkkal egy új állapotba, egy más világba sodort.
Élmények, meditatív, mély átélések töltötték ki a napjainkat.
16-an voltunk, ebből heten magyarországiak, a többiek meg góbék :-) voltak akiket ismertem és voltak "újonc" személyek is, akik most ismerték meg a Sahaja jógát.

Ezalatt a szűk hét alatt sok élményben volt részünk: közös meditáció, éneklés, nagy beszélgetések amelyek mély meditációba ringattak, lovaglás, kirándulás és sok-sok ping-pongozás.

Minden tevékenységet a könnyedség és öröm járta át.

A táborban eltűnt az időérzékünk, megszületett az egységélmény, ami együttérzésben, tiszteletben és örömben fejeződött ki.

Egyik személyes élményem, egy esti beszélgetés, amikor Buci bácsi arról mesélt, hogy a Kundalini energia hogyan tisztít és mennyire egyszerű és könnyen elsajátítható a Sahaj meditáció.
A beszélgetés közben éreztem, ahogy megszűnt a gondolat, és egy finom időtlen állapotba kerültem, teljes nyugalom, béke szállt meg.
Nagy szavak ezek, mégis nagyon könnyen el lehet sajátítani és újra megélni.
Köszönöm, hogy együtt lehettünk és betekintést nyerhettünk, egy olyan világba, amit a könnyedség és az öröm ural.

Üdv. Góbé Zsombor


Mivel Zsombor szinte minden mély, a spiritualitás szempontjából fontos emelkedett pillanatról beszámolt, amit szerencsére nekem is sikerült átélnem, én inkább az egész hétre kiterjedő könnyed lebegésről beszélnék.

Nekem talán ez, mármint a kiszakadás a rutinból, a hétköznapokból és egy magasabb, nemesebb életcél átélése volt a legfontosabb a II. Góbémeditációs táborban.

Sikerült találkozni önmagammal, 15 nagyon kedves barát társaságában.
Kipróbáltam a lovaglást (amitől kicsit féltem), lazítottam a SPA-ban, meleg, sós vízben, kirándultam, szóval adott volt minden ami egy csodálatos nyaraláshoz szükséges.

Ha lemaradtál most már ne bánkódj, talán jövőre...

Üdv. Bea


A szüleim engem is magukkal vittek a táborba, ahol óriás, zöld fák voltak, és egy hatalmas fa házikóban laktunk. Az udvaron volt két nagy és egy pici kutyus is és már első nap került két barátom, egy kislány, Zsuzsika és egy kisfiú Ákos, akik ott laktak a panzió területén.
Volt egy hatalmas csűr, ahol Áron bácsi beszélt a csakrákról, én azt nagyon szerettem, mert nagy volt, és én körbe-körbe tudtam mászkálni.:-)

Bazsi
Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...