Góbébuli minusz húszban


Üdv az Új Évben!


Remélem, hogy kipihented az év végi fáradalmaid és most újult erővel veted bele magad a megoldandó feladatokba, kihívásokba, stb. :-)

Na de mielőtt az újévi fogadalmakról, tervekről beszélnénk, kanyarodjunk vissza egy kicsit a Szilveszterre.

Nekünk az idén, a Szilveszter nagyon mozgalmasra sikerült. Volt benne egy kis utazás Brassóba közös meditációra, éneklésre, majd vissza Szentgyörgyre, ahol finom ételek és jó társasjáték várt, majd zene, buli, pizzázás, séta, majd hajnalba nyúló beszélgetés, kacagás ritkán és gyakrabban látott kedves barátokkal. Én határozottan az utóbbinak örültem a legjobban.


Huba készített egy kis videót, kint Sepsiszentgyörgy főterén, a Nagy Feró koncertjén, ahol mi is nagyon szaporán roptuk a táncot, nem mintha őrjöngenénk a zenéjéért, hanem mert minusz húsz fok volt. (Főleg annak, aki bőrkabátban jött el Kolozsvárról, mert hát az idén úgysem lesz komoly tél)
Jó időpontot választott Feró, mert a koncertjén mindenki bulizott.
Így is tíz perc után, már nem éreztem a lábam.

Akkor jöjjön a videó, ez még csak a kezdet, a bemelegítő, a buli már nem fért bele a kamerába, mert kiugrottunk a képből ;-)






Ha még nem lepte be a köd a szilveszteri emlékeid és megosztanád velünk, akár csak egy mondatban is, légy szíves bátran tedd meg!


Ölelés 2015-ben!



Bea

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...