A fénykép hatása, százalékokkal, grafikonnal szemléltetve


az eredmény pedig megdöbbentő...

Az előző bejegyzésben megígértem, hogy egy objektív módszert is be fogok mutatni neked a Shri Mataji fotójának hatásával kapcsolatosan.


Itt az ideje, hogy nemcsak az én megéléseim, véleményem, hitemről szóljon a blog, hanem Te mint kívülálló, mint egy kritikus tudós, aki egész nap kísérletezik a laboratóriumában, megvizsgálja, hogy a hipotézise (feltételezése) igaz vagy sem, illetve, hogy két vagy több tényező, hogyan hat egymásra és azok között van-e eltérés és ha van az szignifikáns vagy sem (jelentős) és ebből kifolyólag milyen következtetéseket lehet levonni.


Ez aztán erősen tudományosra sikeredett, de ilyen kell, hogy a realista agyunkat egy kicsit felvillanyozza. Ha egyebet nem is, de idegenszavakat sikerült megtanulnom az egyetemen.:-)


Jelen esetben a kísérlet egy Voll, biorezonencia mérés, amely a kézen és a lábon, a test bizonyos szervei energiaszintjét méri.
Az orvos először elvégzi a páciens energiaszintjének mérését, majd ugyanazzal a módszerrel elvégzi másodszor is, csak azzal a különbséggel, hogy a páciens kezébe adnak egy Shri Mataji fotót...

Kíváncsi vagy mi lesz a kísérlet vége?

Vagy, hogy pontosan, hogyan is néz ki is az a fotó?

Megnézheted egy közel hét perces videóban, a megújult Jógameditációs oldalon, ahová, ha még nem vagy feliratkozva teszteld le, hogy milyen feliratkozni a hírlevelekre és ajándékokat, tanulmányt kapni:

>>> http://jogameditacio.hu/

jóga meditácó


A legrosszabb dolog az történhet, hogy nem tetszik és leiratkozol.:-)

De ha az oldalt böngészed (a facebook helyett) kipróbálhatod például azt, hogy milyen zenével meditálni, gyertyával/ füstölővel vagy a nélkül, lábáztatva, lótuszülésben vagy simán csak a fotelben...s ki tudja, még miket próbálhatsz meg, s meg is írhatod, kíváncsi vagyok.


Szóval kísérletezz, ki tudja mi sül ki belőle! :-)

Ennek mondjuk ellentmond Einstein következő idézete, ami nekem úgymond az életfilozófiám:

Csak két dologban hihetsz: vagy abban, hogy a világon minden csoda, vagy abban, hogy semmi sem.


Bea

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...