Ízlik-e?


mákos laska
A székely fiú vacsora közben így szól az anyjához:
- Idösanyám, nem elég savanyú ez a káposzta.
- De fiam, ez mákoslaska.
- Annak ölég savanyú.



Nos, a lényeg hogy a ficsúr érzett valami savanyú ízt a szájában, de hogy az számára mennyire volt elég vagy sem, ezt már ő döntötte el a helyzet alapján :-)

Mivel ideért a tavasz és már nemcsak hogy rügyeznek, hanem itt-ott virágoznak a fák, reméljük, hogy a te lelked is örül valamelyest.
Mivel ez a hónapunk is a híres csíki programsorozatról szólt, ettől izzik a környéken a forródrót, ne várd hogy másról olvass! Nincs más csak ez, és csak Te vagy.

Ha részt vettél már a sorozat előző részein, eldönthetted magadnak, hogy milyen ízzel távoztál: édessel, savanyúval, keserűvel, de remélem fémes ízt nem éreztél, mert elég békésen kezeltük eddig a helyzetet (meg amúgy is kulturáltak vagyunk).

De most hétvégén Bea tartja az utolsó mondandókat, sőt mi több, a csíkiak már keményen dolgoztak: Zita és Imre plakátoltak a városban. Hubával pedig megismerkedhettél, de ha még nem, elárulom neked, hogy a jobb minőségű videofelvételeket neki köszönhetjük. Reméljük egyszer majd ő is felbukkan aktív résztvevőként a meditációs színtéren.





Addig is hétágra sütő verőfényes napokat kívánunk ÉS
viszlát április 20.-án, szombaton, 17 órától a csíkszeredai Nagy Imre Általános Iskola média termében. A részletekhez katt IDE.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...