Az első visszajelzések

... a táborról


Hahó!

Még mindig a tábori hangulat lengi körül a góbékat, így most hirtelen megosztom veled az első és lehet egyben az utolsó visszajelzéseket a tábor néhány résztvevőjétől.

hogy tetszett?


Hogy ez kedvcsináló vagy csak tanulságos, vagy mindkettő egyben? No lássuk csak...

Zitusnak ez a kép festi
le a tábor hangulatát
"... tetszett a táborban, hogy bár volt rend, rendszer benne, mégsem volt semmi erőltetett vagy kötelező. A közös étkezések a nagycsalád hangulatával ajándékoztak meg.

Önismereti tábornak is nevezhetném, hiszen a közös programok, beszélgetések rávilágítottak személyes gyenge pontjaimra, fejlődnivalóimra."
B. Zitus, Csíkszereda
"Köszönöm a képeket, az élmény beszámolót, azt hogy ott lehettem veletek. Nagyon jól éreztem magam, és sok hasznos tapasztalatot kaptam, az ott töltött napok alatt ..."

Bangó Istvánné Panni, Püspökmolnári
"... nagyon jó érzés volt újra látni a kászoni környezetet, együtt a társaságot és újra átélni a közös perceket.. Elmondhatom, hogy sok új élményben volt részem, amit még sokáig őrizgetek és amely még hosszan el fog kísérni.
Elmondhatom, hogy hiányzik ez a vidám jógás társaság, a nagy evés utáni Gabival töltött séták és a hosszú, elmélyült beszélgetések. Úgy érzem nagyon hasznos volt mindenki számára ez a tábor.
A net-es kurzus befejezése után  igen sok hasznos információt és gyakorlati tudnivalót kaptam, nem beszélve a jógás csapat meleg, baráti támogatásáról és az együttlétek öröméről.
Remélem lesz még folytatás nagyon jól éreztem magam a táborban..."

Hegyi Józsefné Tünde, ZalaegerszegLegközelebb ki ne hagyd!


1 megjegyzés:

 1. Néha azt mondom ,az idő elszállt felettem,és az kerül előtérbe ami a legszebb élmény volt.
  Pedig az idő kegyes nem vezet nyilvántartást a korunkról.épp ezért nem fogom jövőre kihagyni.
  Ó szép hazám,dicső hazám,
  Hol öröklét derül reám,
  Ahol nem lesz sírás,
  Elválás ,búcsúzás,
  Csak fény s megújulás.
  Ó szép hazám !

  VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...